reynir svakie benjamin teräsniska orangehead calista siniturkki yolanda ieva

duellum räyskä jesse krj

sähköistetty hazifi huume
nimi Yolandalajisusi
aka - rotu-
ikä 5 (~ 40)skpnarttu
paino 53 kghartiakorkeus73 cm
käyttö roolipelit luontivuosi 2009


Nimen peruja

Yolanda tarkoittaa violettia kukkaa. Lempinimiä nartulla ei ole.


Ulkonäkö

Yolandan turkki on kauttaaltaan musta väriään vaihtavia hehkukuvioita lukuunottamatta. Suden kirsu on vaalean harmaa, anturat tumman turkoosit.

Silmät ovat taivaansiniset, pupilli vain hieman itse silmää tummempi. Silmät sekä anturat vaihtavat väriään muun kuvioinnin mukana. Anturat eivät hehku, vaikka jättävätkin hehkuvia tassunjälkiä jälkeensä.
Hehkukuviot kattavat nartun pään molemmat puolet, oikean kyljen ja molemmat vasemman puolen jalat. Nämä ovat spiraalimaisia ja monimutkaisia, jokseenkin luonnottomia. Kuviot sekä silmät Yolandalla hehkuvat suurimman osan ajasta, mutta halutessaan eläin voi ne himmentää kokonaan näkymättömiin. Kun kuviot eivät hehku ei niistä näy jälkeäkään turkissa tai ihossa. Suden ollessa unessa kuvioita ei näy.


Luonne

Utelias ja uskalias. Itsevarma, rento tuttujen seurassa. Puhelias, muttei papupata. Sosiaalinen.


Menneisyys

Yolanda syntyi paikassa, jota kuultiin kutsuttavan Valon Temppeliksi. Se oli paikka, missä sudet että koirat saivat Valoon liittyvät voimansa Valtiattaren päätöksestä. Jos Valtiatar halusi kantavan nartun luokseen, uhri raahasi itsensä sinne viimeisillä voimillaan. Useimmat pääsivät matkalla hengestään, eikä Yolandan äitikään ollut poikkeus. Se menetti äitinsä heti syntymänsä jälkeen, eikä ollut saanut koskaan edes kuulla isästään.

Valon saattaminen elävän olennon kehoon tehtiin aina mahdollisimman pian syntymän jälkeen, yleensä pari päivää syntymästä. Rituaali ei ollut kivulias tai outo, se oli Valon näyttämö, kuin kauneuden perikuva, tai ainakin niin on kuultu kerrottavan.
Merkit piirtyivät vähitellen elävän olennon kehoon kolmea eri väriä vuorotellen vaihtaen: verenpunaista, taivaan- ja tummansinistä. Kun pentu rituaalin jälkeen avasi luonnolliseen aikaan silmänsä, sen silmät hehkuivat taivaansinisinä, kuten sen kehon kuviotkin. Jotkin poikkeukset saattoivat saada kehoonsa muissa väreissä hehkuvia kuvioita, mutta se oli harvinaista.

Joskus pentujen leikkiessä kuvioiden värin saattoi nähdä muuttuvan verenpunaiseksi niiden suuttuessa. Kun pentu vetäytyi leikistä, sen kehon kuviot saattoivat vaihtaa värinsä tummansiniseen. Kuviot sekä silmät vaihtoivat väriään mielialan mukaan, ja vaihtoivat värinsä toiseen aina purppuran hehkun kautta.


Muuta

Maagiset ominaisuudet

Yolanda käyttää valkoista valoa hyväkseen. Narttu voi muuttaa sen sävyjä, tehdä siitä värillistä, sekä tummentaa että kirkastaa valaistusta huomattavasti, riippumatta, oliko sitten pilkkopimeää tai riivatun kirkasta. Yolanda voi myös kirkastaa valaistuksen niin, että näkeminen on mahdotonta, sekä kadottaa valaistuksen täysin, siis saada ympäristöstään täysin pimeän.

Yolanda voi saada kehonsa kuviot vilkkumaan niin nopeaan tahtiin, että sutta kohti katsominen saa aikaan vain päänsäryn. Nartun anturat vaihtavat myös väriään sen mielialan mukaan, kuten hehkukuviotkin. Anturat ovat verenpunaiset vihaisena ja tummansiniset surullisena, sekä taivaansiniset mielentiloissa, jotka eivät vastaa edellä mainittuja. Antura jättää jokaisen askeleen jälkeen parisen sekuntia anturan värisenä hohtavan tassunjäljen, kunnes jälki katoaa olemattomiin. Yolanda ei jätä jälkeensä tavallisia painaumajälkiä.