reynir svakie benjamin teräsniska orangehead calista siniturkki yolanda ieva

duellum räyskä jesse krj

sähköistetty hazifi huume
nimi Ievalajikoira
aka - rotupaimenkoiraristeytys
ikä 2 (~ 24)skpnarttu
paino 29 kghartiakorkeus57 cm
käyttö piirtoharjoittelu luontivuosi 2012


Ulkonäkö

Ievalla on kasvoillaan elektroniset lasit, joiden vihreä LED-valo mukautuu nartun mielialan mukaan sen silmät koiran ulkomuodossa korvaten. Kuvissa on rajoitteensa ja ne yleensä näyttävät enemmän Internetissä käytettäviltä hymiöiltä kuin paimenkoiran silmiltä. Joskus valaisimiin voi kuitenkin tulla häiriö, joka aiheuttaa sydänkäyrää erittäin läheisesti muistuttavan muodon ja oikealta vasemmalle edestä katsottuna etenevän liikkeen LED-valoissa. Häiriö johtuu yleisimmin siitä, että Ieva innostuu ja menee sekaisin kuin sokerihumalassa, jolloin elektroniikka ei virtapiireineen pysy perässä. Häiriö voi myös ilmetä yhtenä ERROR-, HYPER-, HAPPY-, FIXING-, GIDDY- tai LUNATIC-teksteistä. Virheilmoitus joko vilkkuu tai vierii sen pituudesta riippuen.Luonne

Elämänhaluinen ja energinen. Ilopilleri, väriläiskä, sosiaalinen, vitsikäs.


Polkasta paimenkoiraksi

En ole mikään ruudinkeksijä mitä koiruuksien piirtämiseen tulee. Minua on ärsyttänyt se paljon alusta alkaen, vähemmän tosin sen jälkeen kun tajusin etten oikeastaan edes koirista pidä. Ei ollut enää niin suurta tarvetta niitä piirrellä. Tarvitsin kuitenkin harjoitusta, mutta toisaalta en halunnut suherrella aina jotain randomeja piskiläisiä paperin kulmiin. Tästä ideasta syntyi Ieva hieman myöhemmin ensimmäisen kuvan synnyn jälkeen.

Ensimmäinen kuva Ievasta oli Howrsen luovuuspajaan kumppaniksi tarkoitettu pelkistetty, hapanimelän karkin värinen piskiläinen kaksin verroin. Siinä samalla piirtäessä tuli kuunneltua toistolla Loituman Ievan polkkaa. Siitä vitsillä Ievalle syntyi nimi, huono kun olen lonkalta niitä keksimään. Tarkoitus oli keksiä myöhemmin tyttöselle parempi nimi, mutta mitäs sitä ihan hyvää nimeä mihinkään vaihtamaan. Nimen alkuperä on niin typerä, että se on samalla liian nerokas ja hauska, että sitä tarvitsisi tai ylipäänsä raatsisi vaihtaa.

Sen minä sanon jotta purra pittää
ei mua niin voan nielasta.
Suat männä ite vaikka lännestä ittään
vaan minä en luovu Ievasta,
sillä ei tätä poikoo kainous haittaa
sillon ko tanssii laiasta laitaan.
Salivili hipput tupput täppyt
äppyt tipput hilijalleen.