reynir svakie benjamin teräsniska orangehead calista siniturkki yolanda ieva

duellum räyskä jesse krj

sähköistetty hazifi huume
nimi Orangeheadlajisusi
aka Appelsiini rotu-
ikä 4 (~ 34)skpuros
paino 65 kghartiakorkeus92 cm
käyttö roolipelit luontivuosi 2009


Nimen peruja

Kutsumanimiä Orangeheadilla ei sen paremmin ole. Appelsiini on lyhenne, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Ei kuitenkaan peleissä hahmojen puolesta. Saavat päätään aukovat vain turpiinsa. Jotkut saattavat kutsua urosta manipuloinnin mestariksi tai Saksan oppineeksi jälkimmäisestä Adolf Hitleriin viitaten.


Ulkonäkö

Orangeheadin turkki on hieman appelsiinin oranssia kellertävämpi, jossa on mustia kuvioita. Kaikki jalat uroksella ovat mustia. Siirtymä kehon oranssiin on raitamaisen spiraalinen, jonka pää kiertyy sisäänpäin rintakehää kohti sivulle. Kokonaisuudessaan suden selässä kulkee yhteensä kymmenen teräväkärkistä mustaa raitaa, jotka pitenevät mitä lähemmäs keskivartaloa mennään ja vastaavasti lyhenevät mitä kauempana kuviot keskivartalosta sijaitsevat. Korvan ulkopuolet edestä ja korvan takaa katsottuna ulkoreunat ovat mustat. Korvien sisustat ovat samaa oranssia kuin koiraeläimen turkin päävärikin.
Uroksen kuono on etupuolelta musta ja tumma väri jatkuu kuononselkää aina otsapenkereeseen. Kuvio muodostaa niin kutsutun maskin Orangeheadin kasvoille, muttei kuitenkaan peitä värillään silmien yläpuolta rosvonaamion tavoin. Silmien nurkista ja alapuolelta lähtee kaksi teräväkärkistä raitaa, joista toinen jatkuu poskeen ja toinen korvan alle. Kuviot ovat uroksen kehossa symmetriset.
Polkuanturat ja kirsu porkkanan oranssit, silmät kauttaaltaan valkoiset.

Sudella on useita lävistyksiä, sama määrä molemmin puolin. Korvissa neljä harjoitusrengasta per korva, kolme kulmarengasta puolella, neljä huulilävistystä per alaleuan puoli ja vielä yksi rengas keskellä alahuulessa. Oikeassa etujalassa neljä ja vasemmassa seitsemän hopeoitua rannerengasta.

Ruumiinrakenteeltaan Orangehead on keskivertoa susiurosta hieman massiivisempi. Turkki on laadultaan hyvin karkea, ihmiselle lähes epämukava koskettaa.


Luonne

Orangehead on kyltymätön naistennielijä. Uros voi parhaassa tapauksessa hurmata nartun vain yhdellä karismaattisella vilkaisulla ja silmän räpäytyksellä. Sen puheääni on matala ja viehättävä, monen nartun mielestä hurmaava. Tästä huolimatta susi voi hetken olla hurmuri ja seuraavaksi jo riitaa haastava, kaikkia ärsyttävä mulkero. Vain pieni osa Orangeheadista onkin hurmuri, mutta se osaa käyttää sitä taitavasti. Nartuistakaan uros ei yleensä halua mitään muuta kuin irstaan raiskauksen. Siitä on miellyttävää katsella, kuinka vielä äsken itseluottamusta pursuava olento makaa sen edessä avuttomana, lyötynä ja särjettynä sirpaleiksi.

Susi on taitava puhumaan ja mielistelemään. Jotkut kutsuvatkin sitä manipuloinnin mestariksi. Orangehead voi väittää itse, ettei sille ole vaikeaa puhua vaikka toinen listimään itsensä. Ihan näin asia ei kuitenkaan ole, vaikka kaukana tästä rimasta ei mennäkään. Kansan kiihottajaksi Orangehead olisi täydellinen valinta tarvittaessa. Uros taivuttelee helposti lipevällä kielellään niin yksilön kuin laumankin moraalisiin hirmutekoihin, joista nuo normaalisti kieltäytyisivät jyrkästi.

Uros tulistuu helposti, mutta lähes yhtä helposti raivon liekki myös saadaan tukahdutettua. Jos vihalla on kuitenkin aihetta enemmänkin ja se tuo mukanaan katkeruutta, voi sutta olla vaikeampi lepytellä; varsinkin silloin jos se pääsee veren makuun. Siinä tilanteessa ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin joko juosta uros väsyksiin tai hakata tämä henkihieveriin.

Vaikka Orangehead ei ole sokea, se saattaa esittää sellaista tuntemattomalle. On nimittäin varmasti toiselle aikamoinen shokki, jos äsken itsensä sokeaksi esitellyt hyökkääkin yhtäkkiä toisen kurkkuun ja paiskaa maahan, haistatellen sitten toisen täysin.


Muuta

Aseet & tekniikat

Aseiltaan Orangehead on normaali susi kynsineen ja hampaineen. Vaikka massaa ei kehosta löydykään paljon keskivertoa enempää, käyttää tuo sitä hyväkseen tehokkaasti ja epäröimättä.

Orangehead on muita mätkiessään hyvin väkivaltainen. Se käyttää raakaa voimaa ja kohdistaa iskunsa tarkasti. Uros voi myös käyttää vastustajan vihaa tätä itseään vastaan pilkkaamalla ja aiheuttamalla sanaharkkaa itsensä ja vihollisen välille. Tarkoituksena näin on saada vastustaja yleensä väsymään nopeiden ja voimakkaiden iskujen jälkeen raivon laantuessa.

Vaikka uros ei massaltaan ole paljonkaan keskivertoa susiurosta suurempi, se käyttää tätä ominaisuuttaan tehokkaasti. Orangehead pystyy kohdistamaan iskunsa tarkasti vaikka täydestä juoksusta. Tuloksena on tuhoisa mustanoranssi lihasmassa, joka pamahtaa päin täydellä painollaan. Susi kuitenkin irrottaa jalkansa maasta suhteellisen kaukana uhristaan ja nopealiikkeisen on mahdollista väistää ainakin osa koko kehon täräyksestä.

Vihoviimeinen virhe vastustajalta on päästää tämä uros hampainensa ihoon saakka. Orangehead pureutuu kiinni kuin ketunrauta ilman vapautuskytkintä. Jos se saa purukalustonsa esimerkiksi niskaan tai muualle löysempään nahkaan, sen enempää miettimättä tuo repii koko kappaleen irti jos vain siihen kykenee.