reynir svakie benjamin teräsniska orangehead calista siniturkki yolanda ieva

duellum räyskä jesse krj

sähköistetty hazifi huume
nimi OscarlajiDroiD
aka Oskari rotu-
ikä 3 (~ 18)skpori
paino 422 kgsäkäkorkeus167,2 cm
käyttö - luontivuosi 2012


Ulkonäkö

Jesse on rakenteeltaan andalusianhevoseksi melko siro. Orilla on lähes suhteettoman pitkät jalat ja se hipoo jo rotustandardin rajaa. Toisaalta, mitäpä mutaatiokasvatuslinjalta voisi odottaakaan.
Orin jouhet ovat mustat, joiden latvat ovat myrkynvihreät. Harja on irokeesimainen, jäykkä ja pystyssä. Mitä edemmäs turpaa kohti mennään, sitä taipuisampi otsatukka on. Jouhet eivät kuitenkaan laskeudu orin silmille vaan pysyvät ilmassa. Korkealle kiinnittynyt häntä.Luonne

Jesse on naistenmies, eikä oikein voi asialle mitään. Kun kehiin astui vaimo ja lapsi, ominaisuudesta oli vain haittaa. Vaikka ori pitääkin flirttailusta vähän kaikille, ei se sitä tee koskaan tosissaan. Jos joku ottaa pienen silmäpelin henkilökohtaisesti, lopputuloksena on yleensä vain särkyneitä sydämiä ja pahaa mieltä.

Ori on utelias ja hieman naiivi. Jesseä on aika helppo höynäyttää pienemmässä mittakaavassa, mutta tyhmä se ei ole. Kärsivällisyyttä löytyy jonkun verran ja ori osaa viitata hyvin asioihin kintaalla, mutta jos lähdetään loukkaamaan perheen puolelta niin läski alkaa tummua ja räväkästi. Suuttuessaan Jesse on kuin suuhun pakotettu polttava hiilenkekäle. Se sattuu sekä jättää jälkeensä kivun ja arpia. Ori ei luovuta helposti ja varsinkin jos ajaudutaan käsirysyyn alkaa olla kuumat oltavat. Jos vastapuoli on yhtään heikompi, on hengenlähtö lähellä.

Jesselle perhe on kaikki kaikessa ja tuo tekee kaikkensa taatakseen perheelleen hyvän elämän. Ori yrittää olla hyvä isä ja on erittäin ylpeä pojastaan, vaikkei sitä näytäkään. Ainoa asia maailmassa, jota Jesse rakastaa enemmän kuin mitään muuta, on orin poika. Tuo ei pelkää eikä epäröi myöntää asiaa, muttei kailottele sitä joka kirkolla ja kylällä päivät läpeensä. Jos ei ole pakko, ori ei mainitse perheestään halaistua sanaa, varsinkaan hiemankaan vieraille. Tähän on osasyynä jonkinmoinen sairaalloinen pelko siitä, että joku psykopaatti lähtisi metsästämään Jessen perhettä heistä kuultuaan.

Muuta

Perhesuhteet

Kumppani: Sideharso KRJ
Sisarukset: Lauri KRJ
Jälkeläiset: Kitukasvu KRJ

Kuollakseen elossa

Vaikka Jessen menneisyys onkin yleispätevä, on ori kuollut ainoastaan Tallini.fi-sivustolla. Hevonen poistui kokonaan epäaktiivisen tallin mukana, joka näinollen oikeastaan pakotti surmaamaan orin. Muualla kuin kyseisellä sivustolla Jesse ei kuitenkaan ole kuollut ja porskuttaa eteenpäin siinä missä aikaisemminkin.