reynir svakie benjamin teräsniska orangehead calista siniturkki yolanda ieva

duellum räyskä jesse krj

sähköistetty hazifi huume
nimi Duellumlajijumala
aka - rotutuntematon
ikä tuntematonskptuntematon
paino tuntematonsäkäkorkeus182 cm
käyttö - luontivuosi 2012


Jumalkuva

Duellum on yksi kolmestatoista kaaoksen jumalasta ja jumalattaresta, jotka eivät ole sidoksissa mihinkään uskontoon, uskonlahkoon tai kulttiin. Nämä irvikuvat kylvävät pelkoa, kateutta, rumuutta, inhoa; syntiä yhtä kaikki. Ne saavat kenet tahansa murhaamaan, raiskaamaan, riistämään; antautumaan itsensä näiden jumalten armoille ilman tekosyitä tai vastusteluja.

Jumalat ovat ottaneet muodoikseen vääristyneen hevosen, joka jokaisella jumalalla näiden tavallaan peilaa annettua tai valittua tarkoitusta ja tehtävää. Ainoa poikkeus joukossa on Scelus Kuolemanjumala, joka esiintyy kuolevaisille saksanhirvenä.
Näihin kolmeentoista jumalaan lukeutuvat mm. Scelus, Johanneh, Profanus ja Caecus.

Kukaan ei tiedä, kuinka vanha tarkalleen yksikään näistä jumalista on. On kuitenkin selvää, että kaikki ovat satoja vuosia vanhoja, elleivät jopa tuhansia. Tappavista jumaleläimistä on saatettu kertoa jo ennen ajanlaskun alkua, mutta mahdolliset kertomukset ovat vain häilyvä, harvinainen ja katoava muisto, jota kukaan ei ole tuonut päivänvaloon.

Duellum on sodan jumala, ja tuon nimi tarkoittaakin latinaksi sotaa. Se saa hetkessä sulassa sovussa elävät osapuolet kylpemään toistensa veressä, kyseenalaistamatta mielitekoja tai ristiriitojen syitä.

Ulkonäkö

Duellum mielletään aina oriksi, vaikka se on jumalana sukupuoleton.Luonne

Duellum on hiljainen, joskus jopa vähän juro. Se ei puhu kellekään, ellei ole ihan pakko. Satunnaisia murahduksia se saattaa päästellä osoittaakseen tyytymättömyyttään, mutta muuten ulkopuolinen voisi melkein luulla, ettei ori kykene puhekommunikointiin laisinkaan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at dolor justo. Aliquam scelerisque felis eget risus euismod, ac consectetur tortor congue. Aenean a nulla vel tortor elementum vulputate. Vivamus erat eros, viverra non congue vitae, tempor aliquam enim. Praesent id mauris mattis, tempor est facilisis, feugiat elit. Duis accumsan arcu et dolor ultricies, ac porttitor erat varius. Aenean lobortis dictum tristique. Vivamus dignissim lectus neque, a tincidunt mi accumsan eget. Morbi dictum accumsan velit, quis congue nulla congue a. Quisque scelerisque faucibus metus, et rhoncus justo molestie vitae.